Bijbaan jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 35 jobs
Baarle-Hertog
Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende bijbaan in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Als Winkelhulp werk je mee in de winkel.
G-Promotion
Belgium
Deze bijbaan is daarmee zeer geschikt om naast een studie te doen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die ons kunnen ondersteunen bij het…
Brugge | vanaf 24 uur| Parttime. Ben jij op zoek naar de leukste verkoopbaan in Brugge én ben jij trendsettend, spontaan en servicegericht?
Floris van Bommel - Huidevetterstraat te Antwerpen
Antwerp (city)
Een uitdagende bijbaan in een leuke werkomgeving waar je je retail-talent verder kunt ontwikkelen. In 1734 werden de eerste Van Bommel schoenen gemaakt.
Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan in Oostende én ben jij trendsettend, spontaan en servicegericht? Wat ga je doen als Verkoopmedewerker in Oostende?
Fundustry Events
Merksplas
Fundustry zoekt enthousiaste studenten die een uitdagende bijbaan willen. En de strijd gaat los. Zie jij jezelf al als paintball/airsoft begeleider langs het…
Fundustry Events
Merksplas
(Buiten de leukste bijbaan van België)*. Ons doel is in 2030 leuke uitjes te organiseren voor 1 miljoen mensen! Kijk gerust even op onze website:
15gram Foodbox
Antwerp (city)
Kom jij in aanmerking voor een flexi-job en zoek je een leuke bijbaan of een leuke baan als gepensioneerde? Voor onze zaak in aan huis geleverde maaltijdboxen…
Optisport Exploitaties
Limburg (province)
Een bijbaan waarin geen dag hetzelfde is; Op jouw locatie werk je in een team van ongeveer 35 collega’s van verschillende afdelingen.
Goossens Wonen & Slapen
Peer
Een leerzame bijbaan voor in het weekend en kans om na je studie te blijven werken. Volg jij een mbo-opleiding in de richting van Interieuradviseur/verkoop en…