Bijverdienste jobs in Eeklo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 228 jobs
Care.be
Aalter +1 location
Wij bij Care zoeken een schoonmaakmedewerker bij onze klant CQS Technologies in Aalter. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en het op orde…
Bakkerij Aernoudt
Wondelgem +4 locations
Je bent student of zoekt een bijverdienste. Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa.
Agilitas
Eeklo +3 locations
Heb je ervaring met kinderen en ben je op zoek naar een extra verdienste? Stel je dan kandidaat om als oppas voor zieke kinderen aan de slag te gaan!
Een leuke bijverdienste in een groeiend voedingsbedrijf. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. Een studentenjob in de buurt.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Ben je op zoek naar een bijverdienste? Wij bieden jou een goede bijverdienste in een aangename zaak. Je zoekt een bijverdienste op lange termijn- Ervaring is…
Leuke bijverdienste in een heel leuke zaak. Voor een cafetaria te Eeklo zijn wij op zoek naar een ervaren hulpkok (M/V). Je houdt van netheid en orde.
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel.
Een bijverdienste die te combineren valt met een deeltijdse of voltijds job. Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen…
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Bijverdienste / flexijob (je moet min. 4/5e of voltijds werken bij een andere werkgever) of senioren (is belastingsvrij).