Bijverdienste jobs in Eindhout

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 109 jobs
Care.be
Geel +3 locations
Leuke bijverdienste bij een fijne werkgever in je buurt. Care is op zoek naar een medewerker schoonmaak bij onze klant Renotec in Geel.
Leuke bijverdienste bij een fijne werkgever in je buurt. Care is op zoek naar een medewerker schoonmaak bij onze klant Renotec in Geel.
Een vaste bijverdienste bij een fijne werkgever in je buurt. Care is op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker bij onze klant recreatiedomein Keiheuvel…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Agilitas
Geel
Ben je op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Dan is dit misschien dé vacature voor jou! Een fruithandelaar in Geel is op zoek naar een student die kan…
Agilitas
Tessenderlo
Heb je minstens 2 jaar je rijbewijs op zak? Op op zoek naar een uitdagende studentenjob op zaterdag? Solliciteer dan snel op deze vacature!
€13,61 per uur
Ben je op zoek naar een bijverdienste doorheen de week? Ben je enkele dagen per week beschikbaar? Heb je interesse in de cosmetische sector?
De Zwarte Markt
Tessenderlo
Een leuke en sociale bijverdienste op de gekende zwarte markt. Voor onze brasserie in Tessenderlo zijn we op zoek naar flexi job zaal/barmedewerkers op zondag.
Een vaste bijverdienste bij een fijne werkgever in je buurt. Care is op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor onze klant, een kinderdagverblijf…
De Watermolen
Kasterlee
Een leuke bijverdienste in een toffe zaak. Voor onze brasserie/restaurant in Kasterlee zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulp.