Bijverdienste jobs in Ghent

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 277 jobs
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Bakkerij Aernoudt
Ghent +6 locations
Je bent student of zoekt een bijverdienste. Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa.
Agilitas
Ghent
Ook als bijverdienste op zaterdag zijn er mogelijkheden. Agilitas Gent-Zeehaven is op zoek naar keuken- en/of zaalmedewerkers die op afroep willen werken bij…
Team Korte Planning
Evergem
X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.
Agilitas
Ghent +2 locations
Voor de regio van groot-Gent (Sint-Amandsberg, Lochristi, Oostakker, Destelbergen, Heusden, Desteldonk, ...). 1 dag, enkele dagen tot 1 week.
Care.be
Ghent
Een aantrekkelijke bijverdienste tijdens het school-/academiejaar! Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Je kan je enkele dagen vrij maken na 16u.
Is dit de bijverdienste die jij zoekt? Op zoek naar een bijverdienste met een gevarieerd takenpakket en veel sociaal contact? Je bent een echte teamplayer.
Nestor NV
Ghent
Je bent nauwkeurig, vlot, sociaal en hecht veel belang aan stiptheid - Je hebt een goede wegenkennis - Je zoekt een bijverdienste van 13 à 20u/week.
Care.be
Aalter +1 location
Wij bij Care zoeken een schoonmaakmedewerker bij onze klant CQS Technologies in Aalter. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en het op orde…