Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Bijverdienste jobs in Gullegem

Page 1 of 230 jobs
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Care.be
Kortrijk
Een aantrekkelijke bijverdienste tijdens de zomervakantie! Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens…
DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE
Roeselare
Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Uiteraard sta je er **niet alleen**.
Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar een medewerker. Het kan gaan om verschillende taken: Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken?
Regiotalent
Roeselare
Voor het administratief centrum van het ziekenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je kan je vrijmaken op het gevraagde tijdstip.
Voor een school in Kortrijk gaan we zoek naar een poetshulp. Je kan werken op maandag en dinsdag van 16u30 tot 19u30 en de donderdag van 16u tot 19u30.
Agilitas
Izegem
Een mooie bijverdienste met kans op vast. Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een modebewuste verkoopsmedewerker die houdt van schoenen!
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de…
De Mart
Harelbeke
Voor ons restaurant in Harelbeke (Gentsestraat) zijn we op zoek naar iemand die ons keukenteam komt versterken als afwasser. Je bent proper en hygiënisch.