Bijverdienste jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 239 jobs
Sharon Vandenberghe
Torhout
Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Uiteraard sta je er niet alleen voor!
€10,08 per uur
Wij bieden deze flexijobber een bijverdienste op wekelijkse basis op zondag. Zou je graag wat bijverdienen in het kader van een flexijob?
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Bijverdienste / flexijob (je moet min. 4/5e of voltijds werken bij een andere werkgever) of senioren (is belastingsvrij).
Care.be
Aalter +1 location
Wij bij Care zoeken een schoonmaakmedewerker bij onze klant CQS Technologies in Aalter. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en het op orde…
Een leuke bijverdienste in een groeiend voedingsbedrijf. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. Een studentenjob in de buurt.
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel.
Hostel Europa
Bruges
Een leuke en afwisselende bijverdienste in een toffe omgeving. Voor onze hostel in Brugge (Baron Ruzettelaan) zijn we nog op zoek naar polyvalente medewerkers.
Als schoonmaker sta je in voor het poetsen van de winkel, de toiletten, de refter en het magazijn. Je werkt 3u per week, werkuren mogelijk tussen 9u30 en 18u.
Work Wizards Kortrijk
Kortrijk
Mooie bijverdienste Gemakkelijk bereikbaar en altijd gratis parking voor de deur Correcte betaling Flexibel af te spreken uurrooster.
House of Christmas
Bruges
Een leuke en sociale bijverdienste in de gezellige sfeer van een kerstwinkel. Voor onze nieuwe kerstwinkel in hartje Brugge zoeken we gemotiveerde verkopers.