Bijverdienste jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 200 jobs
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
De flexijob is een bijverdienste en staat open voor iedereen die, sinds 3 kwartalen geleden, minstens 4/5 bij een andere werkgever, in vast dienstverband werkt,…
Start People is op zoek naar een expres koerier met rijbewijs B, om… Omdat je kan last minute kan opgeroepen worden, is dit een ideale bijverdienste voor vb.
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. … Een leuke bijverdienste in een groeiend voedingsbedrijf. … Een studentenjob in de buurt.
Care.be
Kortrijk
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens… Een aantrekkelijke bijverdienste tijdens de zomervakantie!
CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS
Bruges
Centrum voor Avondonderwijs is een dynamisch en snelgroeiend opleidingsinstituut dat… We geven je de gelegenheid voor een interessante bijverdienste.
Als Ambassador is het jouw taak om de Dolce Gusto beleving over te brengen bij de consument in jouw… Je bent op zoek naar een studenten job of bijverdienste.
SERVE IT
Assebroek
Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, … Gevarieerde fiscaal voordelige bijverdienste met veel opportuniteiten!
De goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de… Flexibel ingesteld om in elk weekend te werken (= bijverdienste).
Agilitas
Izegem +1 location
Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Kan je jou af en toe in de week vrij maken? Heb je een passie voor kinderzorg? … Je beschikt over een eigen wagen.