Bijverdienste jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 121 jobs
Care.be
Aalter
Wij bij Care zoeken een schoonmaakmedewerker bij onze klant CQS Technologies in Aalter. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en het op orde…
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel.
Agilitas
Maldegem
Ben je student, sociaal en op zoek naar een toffe bijverdienste? Dan hebben wij een uitdagende job voor jou! Je neemt bestellingen op van de klanten.
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Bijverdienste / flexijob (je moet min. 4/5e of voltijds werken bij een andere werkgever) of senioren (is belastingsvrij).
Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer…
Bakkerij Aernoudt
Wondelgem
Je bent student of zoekt een bijverdienste. Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa.
Agilitas
Eeklo +1 location
Heb je ervaring met kinderen en ben je op zoek naar een extra verdienste? Stel je dan kandidaat om als oppas voor zieke kinderen aan de slag te gaan!
HOTEL KOFFIEBOONTJE
Bruges
Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. U woont in de nabijheid.
Een leuke bijverdienste in een groeiend voedingsbedrijf. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. Een studentenjob in de buurt.
Bruges
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…