Bijzondere Jeugdzorg jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 73 jobs
Sophie Jacobs
Ghent
Martens-Sotteau is een organisatie voor bijzondere jeugdzorg. Binnen Dagcentrum Letha te Ledeberg zijn wij op zoek naar een huishoudhulp.
Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen
Mechelen
Je hebt bij voorkeur ervaring met team- en hulpverleningsprocessen binnen Bijzondere Jeugdzorg of aanverwante sectoren. In Antwerpen Kiel en Schoten.
vzw Parcours
Ghent
Vzw Parcours heeft als opdracht ambulante hulp- en dienstverlening aan te bieden aan minderjarige daders van een als misdrijf omschreven feit, aan hun ouders,…
CRISISHULP AAN HUIS DE MATANT
Antwerp (city)
*Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen biedt residentiële, ambulante en mobiele hulpverlening voor de Bijzondere Jeugdzorg in het arrondissement Mechelen en Antwerpen en…
Minor-Ndako
Dilbeek
Minor-Ndako vzw is erkend door de Vlaamse Gemeenschap in het kader van de bijzondere jeugdzorg. Contextbegeleider Jacana, contract bepaalde duur.
DE KANTEL
Sint-Andries
De functie omvat het opvoedend/begeleidend werk in een leefgroep voor adolescenten (doelgroep bijzondere jeugdzorg) en de begeleiding van hun context.
Orthoagogisch Centrum Sint-Idesbald
Sint-Idesbald
Ervaring in het werken met mensen met een handicap of bijzondere jeugdzorg en ervaring in het werken binnen de mobiele dienstverlening.
Jongerencentrum Cidar VZW
Kortenberg
(pedagogiek – maatschappelijk werk – sociaal cultureel werk) Voeling met sector bijzondere jeugdzorg en leefgroepswerk is wenselijk.
Martens-Sotteau
Oostakker
Vzw Martens-Sotteau is een organisatie voor bijzondere jeugdzorg. Binnen het begeleidingstehuis van de vzw zijn we op zoek naar een begeleid(st)er.
Bijzondere jeugdzorg) of sociale en technische wetenschappen of animatie in de ouderenzorg of internaatswerking of leefgroepenwerking. Tel. 09 332 07 70.