Bouw Metselaar jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 91 jobs
Costaff
Antwerp (city)
Als metselaar word je ingezet op diverse projecten. Affiniteit met de bouw en metselwerk is een vereiste; Opleiding en ervaring als metselaar is een voordeel,…
Je wordt verloond volgens CAO bouw. Je staat in voor het metselwerk in de woningbouw. Jouw taken bestaan uit het interpreteren van de plannen, het maken van…
Werken in de bouw biedt heel wat voordelen! Je hebt reeds een voorafgaande ervaring met bekisten en kan ook wat aan de slag als metselaar.
Costaff
Ghent
Aantoonbare ervaring als professioneel metselaar; Met jouw ervaring bouw je aan prachtige resultaten. Als metselaar werk je graag aan uitdagende kleine tot…
Dhr. Steve Ovyn
Beernem
Je kan alle metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren. Een muur in breuksteen bouwen (natuursteen).
Onze partner, een aannemer met een 15-tal medewerkers in dienst, vraagt voor onmiddellijke opstart een METSER. Het metselen van snelbouw, façade en binnenmuren.
TRIXXO JOBS HAM
Balen
Je hebt ervaring in de bouw *. Je genoot een opleiding bouw of gelijkgesteld door ervaring *. Je hebt een eerste ervaring als metser *.
Verloning volgens ervaring en barema van de bouw, PC 124. Samen met onze klant, gelegen binnen regio Sint-Lievens-Houtem, zijn we op zoek naar een metselaar.
Duman Serkan
Maasmechelen
Als metselaar zorg je mee voor de bouw van een woning, dit van funderingen tot en met het metselwerk. Ervaring hebben in de bouw is een pluspunt.
D.E-BOUW
Maasmechelen
Als metselaar zorg je mee voor de bouw van een woning, dit van funderingen tot en met het metselwerk. Ervaring hebben in de bouw is een pluspunt.