Bouwkundig Tekenaar jobs in Asse

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 53 jobs
United Experts
Wetteren
Eerste ervaring als tekenaar achter de rug. Om onze groei te bestendigen en onze ambities waar te maken willen wij ons team te Wetteren. Wat krijg jij in ruil?
Dhr. Bart De Smedt
Itterbeek
Uittekenen van stabiliteitsplannen (bekisting en wapening) in Autocad (DWG) Wapeningscontrole op de werf *. Opmaken van staalstaten, meetstaten en lastenboeken.
United Experts
Wetteren
DLV, merk van United Experts, zoekt een bouwkundig tekenaar. Je voltooide een opleiding bouwkundig tekenen, toegepaste architectuur of interieurarchitect.
Verelst
Rumst
Als bouwkundig tekenaar sta je in voor volgende takenpakket: Je hebt minstens een eerste ervaring achter de rug als bouwkundig tekenaar.
Als bouwkundig tekenaar zijn jouw verantwoordelijkheden: De grootste sluis ter wereld in Antwerpen, een innovatieve kade in Panama, het duurzame en…
Mevr. Ludivine Van Assche
Ninove
Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies , je maakt ze klaar voor productie.
Dhr. W. Bal
Temse
Tekenen CAD/ 3D/ Bim/ Revit. Prijsvorming en begeleiding van de productie in 3D. Tekenen van 3D stalen badkamers voor werktekeningen productie.
Willy Naessens Group
Ninove
Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies , je maakt ze klaar voor productie.
Mevr. Carine Bonza
Temse
Je hebt reeds enkele jaren ervaring als bouwkundig tekenaar; Onze Business unit Bouw & Infra zoekt een collega Bouwkundig Tekenaar / Designer (Tekla) voor…
Als bouwkundig tekenaar is je takenpakket voor deze vacature: Voor de vacature bouwkundig tekenaar bieden ze volgend pakket: Kennis goed van Autocad 2D en 3D.