Bouwkundig Tekenaar jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 32 jobs
Witteveen+Bos
Steenokkerzeel
Je hebt een opleiding bouwkundig tekenaar of assistent architect genoten; Wilt u als ontwerpend tekenaar stedenbouw, ruimte en milieu (min.
Verelst
Rumst
Als bouwkundig tekenaar sta je in voor volgende takenpakket: Je hebt minstens een eerste ervaring achter de rug als bouwkundig tekenaar.
Dhr. Bart De Smedt
Itterbeek
Uittekenen van stabiliteitsplannen (bekisting en wapening) in Autocad (DWG) Wapeningscontrole op de werf *. Opmaken van staalstaten, meetstaten en lastenboeken.
Pascale Martins Frade
Machelen
Als bouwkundig tekenaar is naadloos werken met Autocad, Ms Office, revit & 3d-uitzicht een absoluut voordeel.
Voor de vacature als bouwkundig tekenaar zoeken we iemand met volgende capaciteiten: Voor de vacature als bouwkundig tekenaar zijn we op zoek naar iemand die…
WOLFTECH NV
Machelen
Als bouwkundig tekenaar is naadloos werken met Autocad, Ms Office, revit & 3d-uitzicht een absoluut voordeel.
Als Bouwkundig Tekenaar genoot je een hogere opleiding bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het…
Freestone
Wemmel
Als jonge professionele bachelor uit een bouwkundige richting kom je intern het facilitair, technische en bouwkundig team ondersteunen.
Mevr. Ann De Keukelaere
Leuven
Technisch of bouwkundig CAD-tekenaar, minstens drie jaar ervaring met bouwkundig tekenwerk. Uittekenen van de verschillende plannen binnen het ontwerpproces op…
Als bouwkundig tekenaar zal je voor de vacature volgend takenpakket beheren: Onze klant is een engineeringbureau die zich bezighoudt op drie grote domeinen: