Brandblussers jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 23 jobs
Laura Waets
Aalst
De dagelijkse planning en coördinatie van 60 service techniekers die over heel België het onderhoud van brandblussers, haspels en noodverlichting uitvoeren.
Dhr. Eddie Van Raemdonck
Evergem
Naast de bovengenoemde technieken krijg je ook een basis in het onderhoud van brandblussers en brandhaspels. Je staat in voor o.a. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Charlotte Leyseele
Beveren
Je gaat veilig en verantwoord om met gevaarlijke producten en bent op de hoogte van de werking van brandblussers, brandweerwagen, het gebruik van meettoestellen…
Mevr. Saskia De Groot
Ghent
Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en België.
Agilitas
Ghent
U zal tewerkgesteld worden voor het opvolgen van brandblussers, sprinklerinstallaties, evacuatie,.... Op zoek naar een nieuwe administratieve uitdaging binnen…
Oostakker
U werkt binnen het domein van brandveiligheid (brandblussers, sprinklerinstallaties, evacuatie,...); Opvolgen en uitvoeren van administratief werk binnen dit…
Je onderhoud en repareert brandblussers in diverse uitvoeringen. Voor een klant gespecialiseerd in brandveiligheid zijn wij op zoek naar een service technieker.
Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
Voor onze klant, gespecialiseerd in brandbestrijdingsmiddelen, zijn wij momenteel op zoek naar een Sanitair Installateur voor het plaatsen van leidingen, alsook…
AGO Technics is voor een dienstverlenend bedrijf op zoek naar een gedreven administratief en communicatief sterk persoon. Je zal instaan voor de volgende zaken: