Brunel jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 22 jobs
Antwerp (city)
Je gaat werken voor meerdere grote opdrachtgevers, maar je krijgt een vast contract bij Brunel. Tijdens je middelbare school was jij degene die alle leerstof…
Jij vond je roeping meteen. Geen leerkracht of politie, maar Bouwkundig Calculator. Je voelt je dan ook steeds opnieuw uitgedaagd door nieuwe bouwprojecten.
Antwerp (city)
Als werkvoorbereider bij Brunel krijg je een vast contract en de kans om te werken bij meerdere grote (of kleine) opdrachtgevers.
Antwerp (city)
Sta jij als werfleider het allerliefst met je werkschoenen in het veld? Kriebelt het bij jou telkens opnieuw om het reilen en zeilen van een werf in handen te…
Goed nieuws, want Brunel heeft plek voor alle drie! Blijf jij ook niet zitten met vragen? En wil jij van alles het fijne weten? Je bent een analist pur sang.
Antwerp (city)
Ben jij graag de persoon die de brug vormt tussen de verschillende business lines en de IT-afdeling? Benieuwd wat je in zo'n positie concreet moet doen?
Annelies De Bock
West Flanders
Brunel heeft mogelijkheden voor jou! Als tekenaar op zoek naar een nieuw project? Als bouwkundig tekenaar werk je in nauw overleg met de stabiliteitsingenieur.
Zet jij de stap naar Brunel? Bij jou loopt elk project gestroomlijnd.Aansturen en coördineren zit namelijk in je bloed.Dit natuurtalent combineer je graag met…
Antwerp (city)
Bij Brunel zorgen we ervoor dat je je goed voelt in je job, maar ook op persoonlijk vlak. Jij bent de alfa van de groep en weet perfect een team aan te sturen.
Chez Brunel, vous pourrez compter sur des fonctions captivantes qui correspondent à vos qualités, ambitions et niveau d'expérience... Au sujet de cette offre.