Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

CNC Hout jobs in Kortrijk

Page 1 of 95 jobs
Je wordt tewerkgesteld als CNC operator. A2 opleiding hout of gelijkwaardig door ervaring. De klant biedt jou een vast contract na succesvolle interimperiode…
Holvoet Gebroeders
Izegem
Je bent gebeten door de microbe om hout te bewerken. Je hebt kennis van de verschillende machines in het atelier, en ervaring met de CNC-.
DB&S Machines
Hooglede Gits
DB&S Machines is een warme familie, gepassioneerd door hout, machines en onze klanten. We verkopen en onderhouden al meer dan 20 jaar de beste machines voor…
Je genoot een bacheloropleiding hout en hebt bij voorkeur een eerste ervaring achter de rug binnen een vergelijkbare job. Wat wij van jou vragen:
Voor een bedrijf regio Meulebeke zijn we dringend op zoek naar een ervaren CNC machinebediener voor de houtsector. U heeft ook ervaring met een schaafmachine.
De firma maakt allerhande meubelen in massief hout. We zoeken iemand met liefde voor hout en houtbewerking. Liefst zelf met ervaring in het maken van meubelen.
Je staat in voor de bediening van de machines, je start producties op en zorgt voor de programmatie en instellingen. Je hebt oog voor kwalitatieve afwerking.
Mevr. Virginie Lefevre
Harelbeke
Het hout zagen (massief, panelen, ...). Ben je sterk vertrouwd met de standaard houtbewerkingsmachines, en heb je kennis van CNC gestuurde machines?
MOVE Interim
Wielsbeke
Mail via kantoor MOVE WAREGEM. Wij helen u onmiddellijk verder. Of echt zin om in productie aan de slag te gaan? Schoolverlater en zin om erin te vliegen?
vind!
Kuurne
Ervaring in CNC programmatie , autocad en/of topsolid is zeker een pluspunt. Dit houdt in dat je de projecten die werden uitgetekend door het uitvoeringsbureau…