Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 890 jobs
Aluvision
Belgium
Op zoek naar een CNC operator. Je staat in voor de bediening van onze CNC freesmachine. Je bewaakt de kwaliteit voor zowel kleine als grote productieseries.
Welec Electro Techniek
Westerlo
Je hebt een passie voor CNC. In ons constructie atelier beschikken we over diverse CNC gestuurde metaalbewerkingsmachines. BEN JIJ EEN WELEC TEAMLID?
Agilitas
Tielt +8 locations
Are you very interested to work with different kinds of machines, like EMAG, Mori Seiki or Muratec? Operating and programming of different machines.
Lab Motion Systems
Heverlee
We are looking for a motivated CNC Lathe Machine Operator to join us in our production facility at Leuven, Belgium! You will be responsible for:
BOPLAN
Moorsele
Ervaring in het bedienen/programmeren van CNC gestuurde machines wordt sterk aanbevolen. Als gedreven CNC-Frezer vorm jij de technische schakel tussen de…
Mathieu Coolen
Kinrooi
Coolen doe-het-zelf en interirieur is een gekende bouwmarkt te Kinrooi met een een jarenlange ervaring. We leveren de meest gekende producten voor elke doe-het…
Dhr. Wijnen Jan
Tessenderlo
De geproduceerde stukken controlerenJe hebt al kennis gemaakt of een eerste ervaring met het instellen en het bedienen van een CNC freesmachine met FANUC en/of…
Mevr. Loose Kim
Bruges
Gemotiveerde prsonen met zin voor orde en netheid Opleiding in het bedrijf is mogelijk Werken in een tweeploegenstelsel Schoolverlaters met CNC opleiding kunnen…
Laminated Timber Solutions
Moorslede
Als machine operator maak je deel uit van een dynamisch team binnen de productie. Een rol waarin je het verschil kan maken.
Dan ben jij misschien de operator die wij zoeken. Heeft een kennis van CNC machines en is technisch onderlegd. Volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: