Post your CV - It only takes a few seconds

CNC Operator jobs in Kortrijk

Page 1 of 285 jobs
Lesage Metaalconstructie
Otegem
Op zoek naar een CNC operator - plooister Trubend. Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van een CNC plooimachine…
Agilitas
Tielt +1 location
Are you very interested to work with different kinds of machines, like EMAG, Mori Seiki or Muratec? Operating and programming of different machines.
BOPLAN
Moorsele
Ervaring in het bedienen/programmeren van CNC gestuurde machines wordt sterk aanbevolen. Als gedreven CNC-Frezer vorm jij de technische schakel tussen de…
Willy Naessens Group
Wielsbeke
Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde machines, je controleert de materialen op kwaliteit en maatvoering.
Dhr. Hernandez
Kortrijk
We zijn op zoek naar een operator die verantwoordelijk is voor de bediening van de CNC machine. U bedient onze CNC – bovenfrees.
Mevr. Lindsey Vandecasteele
Roeselare
Je bewerkt en verwerkt natuursteen. Je staat in voor het bedienen van CNC-gestuurde freesmachines waarmee u de granieten werkbladen uitfreest volgens een…
LIEVEN LANNOYE
Deerlijk
Ervaring met CNC machines is een pluspunt. Ervaring met CNC machines is een pluspunt. Volledige pc-opmaak van de opdrachten (hoofdzakelijk zetwerk).
Mevr. Lieve Vanacker
Roeselare
Om ons team uit te breiden, zijn wij op zoek naar een CNC operator. Je staat in voor het bedienen van CNC machines voor het maken van ramen.
Je hebt bij voorkeur reeds ervaring als machine – operator. Als zager werk je als machine-operator en sta je in voor het verzagen van aluminium profielen op de…
Voor een firma te Avelgem zijn we op zoek naar een machine operator om te werken in het weekend. Je werkt bij een fabrikant van vinylvloeren.