Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Calculator jobs in Zaventem

Page 1 of 73 jobs
Valens
Brussels
Als calculator sta je in voor: VALENS te Brussel, is een Algemene Bouwonderneming die kan bogen op een lange ervaring in de Belgische bouwsector en is actief op…
Veronique Geentens
Kampenhout
Je vormt een team met de sales & projectvoorbereider. Je bestudeert het bouwdossier (plannen & lastenboek) en staat in voor het opmaken van prijsoffertes .
TRIXXO JOBS MECHELEN
Mechelen
Voor een bedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde calculator. Je staat onder meer in voor het aanvragen, het maken en opvolgen van offertes.
Sint-Agatha-Berchem
Als adjunct calculator bereken je op basis van meetstaten en lastenboeken de kostprijs van onze wegenisprojecten. Kan je al een eerste ervaring voorleggen?
Voor ons departement Building Services, zijn we op zoek naar een Calculator voor onderhoudscontracten. Als calculator ben je verantwoordelijk voor het uitwerken…
Anaconda Consultancy
Vilvoorde
Wij zoeken voor een stabiel, expansief en degelijk gestructureerd bouwbedrijf ten noorden van Brussel. Een Raadgevend Ingenieur / Bachelor Technische Dienst…
Edibo
Wavre
Als calculator ben je de onmisbare schakel tussen de klantenwens en de uitvoering van onze bouwprojecten. We rekenen op jou voor: Werken bij edibo is leuk.
Teitu
Machelen
Europese marktleider voor sanitair producten. De wereldwijd opererende Geberit Groep is Europees marktleider op gebied van sanitaire producten.
ANACONDA
Brussels
Wij zoeken voor een stabiel, expansief en degelijk gestructureerd bouwbedrijf ten noorden van Brussel. Onze opdrachtgever behoort tot een internationale groep,…
Van Poppel
Mechelen
Als calculator maak je de prijsberekening door analyse van lastenboek meetstaat en plannen. Heb je een bachelor bouwkunde, of de juiste ervaring?