Post your CV - It only takes a few seconds

Callens jobs

Page 1 of 73 jobs
Ine Callens, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel. +32 9 242 54 05, e-mail ine.callens@hudsonsolutions.com, be.hudson.com. Samen met je collega’s sta je in voor:
Katrien Callens
Zwalm
VZW De Bolster ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel. Vanuit diverse vestigingsplaatsen ondersteunen 350…
Callens
Waregem
Als elektricien sta je in voor de nauwkeurige opbouw en installatie van elektrische (deel)installaties op verschillende werven. Wat wordt er van jou verwacht?
Callens-Emk
Waregem
Op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als elektricien sta je in voor de nauwkeurige opbouw en installatie van elektrische (deel)installaties op…
Ine Callens, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel +32 9 242 54 05, e-mail ine.callens@hudsonsolutions.comof via dit formulier. Je houdt vinger aan de pols i.v.m.
Callens-Emk
Waregem
Callens kende eind 2018 een geslaagde en opgemerkte rebranding : Jouw rol als marketeer bij Callens zal dan ook zeer generalistisch en gevarieerd zijn :
Callens
Waregem
Deze uitdagende en veelzijdige functie omvat o.a. De volledige verwerking van de leveranciersboekhouding. Je bent ook het aanspreekpunt in het proces van het…
Callens-Emk
Waregem
Op zoek naar een Accounting Assistant. Deze uitdagende en veelzijdige functie omvat o.a. De volledige verwerking van de leveranciersboekhouding.
Callens
Wallonia
Als brandertechnieker sta je in voor het nauwkeurig en efficiënt opstarten en herstellen van stoom- en thermische oliesystemen alsook diverse industriële…
Callens
Geel
Als meewerkend werfleider sta je in voor de organisatie van een werf, de efficiënte taakverdeling en het (bege)leiden van de medewerkers ter plaatse.