Camper jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 16 jobs
Isabelle Denecker
Ostend
Je zal volgende taken uitvoeren: Banden monteren en balanceren (auto, bestelwagen, vrachtwagen en industrie). Klein onderhoud van de auto.
Jobfixers Asse Industry
Relegem
Voor onze klant regio Brussel en Vlaams-Brabant zijn we op zoek naar een diagnosetechnieker. Als diagnosetechnieker stel je diagnose van personenwagens.
Isabelle Denecker
Ostend
Je zal volgende taken uitvoeren: Onderhoud en herstellingen van personen en lichte vrachtwagens. Verhelpen van mechanische en elektronische problemen.
P&P BC
Rumst
We zijn op zoek naar een standenbouwer die zelfstandig en veilig een perfecte stand kan op- en afbouwen. Ter plaatse denk je mee na over creatieve oplossingen…
Verdonck Evy
Lommel
Tôlier en carrosserie 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel controleren en…
Sven Ulenaers
Bree
We zijn op zoek naar een voltijdse mekanieker. Mekanieker oude Volkswagens maar ook de jongere moderne wagens. Het voertuig testen en afstellen.
Mevr. Els Van Landuyt
Oostkamp
Helpen in het magazijn, onder leiding van de magazijnverantwoordelijke. Bestellingen ophalen bij onze leveranciers. Orde en netheid verzorgen op de werkvloer.
Agilitas
Ostend
Voor een filiaal in Oostende zijnwij dringend op zoek naar een carrossier met kennis van spuit- en lakwerken om ons team te versterken!
Jobfixers Asse Industry
Asse
Voor een carrosserie in de regio Asse zijn we op zoek naar een monteur/demonteur. (de)monteren - richten - uitblutsen - schuren / plamuren.
Houthalen Technical
Zolder
Voor deze job als technieker motors regio Houthalen zal je volgende taken uitvoeren: Onderhoud en herstellingen aan motors van de merken;