Carrefour jobs in Lummen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 9 jobs
Mevr. Peggy Nijs
Hasselt
Je past de regels toe die Carrefour hiervoor oplegt. Als medewerker ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van de afdeling. Je werkt graag in teamverband.
Renseigner les clients sur la carte Bonus de Carrefour et répondre à leurs questions. Mettre à jour les données des clients. Vous serez formés sur les produits.
Sint-Joris-Winge
Carrefour Market is op zoek naar een voltijds medewerker voor de groenten en fruit. Wil jij graag werken in de voeding? Synergie heeft de job voor jou!
In Carrefour market vinden hedendaagse consumenten alles wat ze nodig hebben op een paar passen van thuis: Als enthousiaste verkoper/verkoopster sta je in voor…
Wil jij in de carrefour werken? Adecco Bree zoekt voor de Carrefour in Heppen een jobstudent voor de charcuterie. Solliciteer dan bij Adecco Bree.
Xtra Interim
Heusden-Zolder
10 à 12 leveradressen per dag (winkels van de warenhuizen Lidl, Carrefour, Delhaize). Voor een overheerlijke klant zoeken we momenteel gemotiveerde C Chauffeurs…
Je geeft werkinstructies op de werkvloer. Je opent/sluit zelfstandig de winkel. Je plaats bestellingen en volgt de verkoop op. Je past de HACCP-regels toe.
Sint-Joris-Winge
Carrefour Market op het Gouden Kruispunt is op zoek naar jou! Ben jij een student van 18 jaar of ouder en op zoek naar weekendwerk vanaf september?
Voor een supermarkt in Heppen zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je zal helpen op de food en non-food afdeling. Je hebt een hands-on mentaliteit.
» Post your CV - It only takes a few seconds