Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 207 jobs
Agilitas
Kontich
Wij zoeken een chauffeur / verkoper wie deur-aan-deur wil verkopen en leveren. Je hebt een rijbewijs B en bent graag op de baan.
Heb jij een rijbewijs B met ervaring als koerier of chauffeur? Onze klant is een productiebedrijf in Bonheiden en zoekt een nieuwe chauffeur met rijbewijs B om…
Oud Huis Daelemans
Antwerp (city)
We zoeken een of meerdere rustige chauffeurs (rijbewijs B). Voor onze bakkerij in Hoboken (Kioskplaats) zoeken we chauffeurs om 1) onze klanten (bedrijven)…
Agilitas
Lier
3 jaar Rijbewijs B (ervaring op de baan). Ben jij al 3 jaar in het bezit van een rijbewijs en opzoek naar een studentenjob?
Aertssen
Antwerp (city)
Je wil absoluut aan de slag als kipperchauffeur of chauffeur uitzonderlijk transport! Als chauffeur heb je de keuze tussen ons kipvervoer of het uitzonderlijk…
15gram Foodbox
Antwerp (city)
Voor onze zaak in aan huis geleverde maaltijdboxen in Antwerpen zijn we nog op zoek naar flexi job bezorgers. Kom dan ons logistiek team versterken als bezorger…
ASX-IBECO
Antwerp (city)
We groeien snel en zijn steeds op zoek naar getalenteerde teamleden in onze afdelingen te Antwerpen en Temse. U bent jong, dynamisch en communicatief.
Coolblue NV
Antwerp (city)
‘Goedemorgen!’ Je komt binnen op het depot. Na een koffie en wat bijpraten, spring je samen met een collega in onze mooie blauwe camion.
247 Chauffeurs Diensten
Antwerp (city)
Je staat in voor het leveren van horeca producten 90% food 10% non food. Soms staat je bestelwagen voorgeladen en soms laad je zelf. Loon 11,20 € + ARAB.
Agilitas
Geel
Gezocht = Chauffeur met rijbewijs D. Je brengt personen van punt A naar punt B. Je beschikt over een geldig rijbewijs D en een medische schifting.