Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 188 jobs
TRANSIT SERVICE
Stabroek
Vervoeren van personen in de haven. In het bezit zijn van een rijbewijs B Via radio communiceren Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Regels en…
Fruithandel Sebrechts bvba
Antwerp (city)
Verantwoordelijke afdeling leeggoed - bestellingen klaarmaken en wegvoeren naar de klanten - stockbeheer - Fulltime met veel afwisseling, een combinatie van dag…
Agilitas
Kontich
Wij zoeken een chauffeur / verkoper wie deur-aan-deur wil verkopen en leveren. Je hebt een rijbewijs B en bent graag op de baan.
ASX-IBECO
Antwerp (city)
We groeien snel en zijn steeds op zoek naar getalenteerde teamleden in onze afdelingen te Antwerpen en Temse. U bent jong, dynamisch en communicatief.
Voor een gekend bedrijf, gespecialiseerd in Tax-free producten, zijn we op zoek naar een ervaren koerier voor de vaste nacht! In het bezit zijn van rijbewijs B.
Je beschikt over rijbewijs B en je hebt ervaring in het rijden met een bus (<3,5 ton). In onze grootkeuken bereiden we dagelijks ±350 warme maaltijden waarvan …
Sint-Katelijne-Waver
Voor onze klant in Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een chauffeur B. Al een eerste (of meerdere) ervaring achter de rug als chauffeur distributie?
Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
TORDEUR ERIC (Manager)
Puurs
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum. Client se situant à Puurs et à Drogenbos, livraison un peu partout en Belgique avec la camionnette du client.
Antwerp (city)
Als chauffeur sta je in voor de correcte vlotte levering bij jouw klanten. In dit bedrijf draait alles rond seafood.