Chauffeur B jobs in Hasselt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 47 jobs
Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een koerier / chauffeur B. Veel stops zijn voor jou geen probleem.
Martine
Beringen
[B+E] Permis B avec remorque de plus de 750 kg (MMA de l'ensemble >3,5 tonnes) Auto's < 3,5t en max. 8 plaatsen met aanhangwagen htm > 750 kg.
Dhr. Abdullah Bayram
Hasselt
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...)-Rijbewijs B van minimum 2 jaar …
Mevr. Goedele Vinken
Hasselt
In geval van pannes ben jij het aanspreekpunt van de chauffeur. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. Wat houdt dit in voor jou?
Je hebt een rijbewijs B of C. Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een chauffeur/ magazijnier. Je hebt een goede kennis van het Frans.
Heb jij ervaring als chauffeur C? Een fijne job als chauffeur C binnen een stabiel bedrijf! Wij zoeken voor een groothandel te Beringen een Chauffeur C om het…
Alexandra Limage
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor onmiddelijke indiensttreding zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C.
Liesbeth Rosier
Sint-Truiden
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. Daarnaast ben je in het bezit van een definitief rijbewijs B en hecht je veel belang aan veiligheid in…
IMPACT
Sint-Truiden
Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Ruime tijd in het bezit van je rijbewijs B en je bent gewoon van met de wagen te rijden.
Jeroen Evens
Hasselt
[B+E] Permis B avec remorque de plus de 750 kg (MMA de l'ensemble >3,5 tonnes) Auto's < 3,5t en max. 8 plaatsen met aanhangwagen htm > 750 kg.