Chauffeur B jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 104 jobs
DECOCK HR
Comines-Warneton
Chauffeur livreur (sur une tournée). [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. Op regelmatige basis komen er goederen van ons toe op de…
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Etre en possession de la sélection médicale. Le Conseil Consultatif de l'Intégration des Personnes Handicapées …
Agilitas
Roeselare
Chauffeur Rijbewijs B - Monteren - Klantvriendelijk - 1 zaterdag per maand. Goederen leveren /monteren bij klanten. Opleiding hout is een voordeel.
Als chauffeur B voor bijverdienste sta je in voor: Expressleveringen van A naar B van pallets rollen colli's ... Pluspunt = graag langere afstanden rijden.
Decock Plants
Comines
Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het ophalen van onze stekken op de luchthavens van Brussel en/of Luik. Correcte verloning voor de gepresteerde uren.
Voor HelloFresh in Kluisbergen zijn wij nog op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B voor het uitleveren van boxen. HelloFresh levert maaltijden aan huis.
AIRPORTSERVICE HAPPY TRIP
Deerlijk
Je staat in voor het vervoer van onze klanten van en naar de verschillende luchthavens en stations. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.
Let's work zoekt een chauffeur B voor een klant in de regio van Komen. Als Chauffeur in de nacht. Rijd je naar de luchthavens om stekken op te halen.
Je hebt een eerste praktijkervaring als chauffeur B achter de rug. Voor deze job als CHAUFFEUR B kijken we uit naar iemand die onderstaande…
RMB
Passendale
Als chauffeur start je tussen 6u en 8u . Je bezit minimum rjbewijs B, C rijbewijs is een Pluspunt, eventueel ter vervanging van vrachtwagenchauffeur bij verlof…