Chauffeur B jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 102 jobs
Dhr. Tanghe Wim
Blankenberge
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe…
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je brengt de passagiers naar hun bestemming en haalt deze daar 's avonds terug op. Je vult de documenten in.
De ideale kandidaat voor onze klant heeft bij voorkeur als enige ervaring als chauffeur of koerier. Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een…
Voor onze klant in Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B. Je zal in regio Brugge, Kortrijk en omgeving Kust goederen leveren bij klanten.
Vereniging Ruddersstove
Bruges
Je hebt een rijbewijs B en een grondige kennis van de wegcode. Je bezorgt maaltijden bij de klanten thuis. Je houdt correct de administratieve formulieren mbt…
Voor onze klant uit regio Knokke zijn wij op zoek naar een chauffeur B. U bent in het bezit van een geldig rijbewijs B- U leest en begrijpt de Nederlandse taal…
INTERGROW NV
Aalter
Gemotiveerd en dynamisch, stressbestendig, flexibel, in het bezit van rijbewijs B (ADR attest en heftruckattest is pluspunt). Werken in een familiale omgeving.
Wij zijn op zoek naar een productie operator / chauffeur B met ervaring. Je bent flexilbel inzetbaar in het volledige productieproces.
Mevr. Debacker Evelien
Bruges
Chauffeur de taxi 6 mois. Je krijgt de kans om een 4-daagse opleiding te volgen bij het bedrijf onder begeleiding van een ervaren chauffeur.
Opgericht in 1954, is Daoust de Human Resources onderneming met de meeste ervaring in België. Je werkt 39u / week als magazijnier / orderpicker.