Chauffeur B jobs in Merchtem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 212 jobs
Agilitas
Mollem
Voor een bedrijf in Mollem zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in verkoop. De klant staat bij jou centraal. Je beheert de stock van producten.
Agilitas
Bornem
Voor een bedrijf met een vestiging in Bornem zoeken wij Chauffeurs C of Chauffeurs B die de wil en motivatie hebben om een C-rijbewijs te behalen op kosten van…
ATHLON SERVICE CENTER
Aartselaar
Wij zoeken een Chauffeur met rijbewijs B die al de nodige ervaring heeft op de baan. Het halen en wegbrengen van leasingwagens, *.
Agilitas ASSE
Mollem
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B *. De klant staat bij jou centraal *. Je geeft bijkomende informatie en advies aan de klant *.
Mevr. Nancy Vlamings
Dendermonde
Chauffeur livreur (sur une tournée) 24 mois. De documenten nakijken (uurroosters, bestelling, ...)De chauffeur die wij zoeken: 3,5t en max. 8 plaatsen.
CASERNE DAUMERIE
Zaventem
En tant que chauffeur, vous: [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum. [C] Véhicules > 7,5 tonnes. Conduirez des bus ou des véhicules de transport de…
ALUMINCO BELGIUM
Puurs
Tweetaligheid NL/FR is een pluspunt maar geen noodzaak PC kennis, Excel Klantgerichtheid Inzet, professionele attitude en nauwkeurigheid Inzicht in organiseren…
TORDEUR ERIC (Manager)
Puurs
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum. Client se situant à Puurs et à Drogenbos, livraison un peu partout en Belgique avec la camionnette du client.
Agilitas
Ternat
Voor een specialist in kantoorbenodigdheden en kantoormeubelen, zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in de montage van meubels.
Heb jij 2 rechterhanden en maak jij bovendien graag een praatje met onze klanten? Is het inbouwen van een vaatwasser voor jou een koud kunstje?