Chauffeur B jobs in Merchtem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 215 jobs
Agilitas
Mollem
Voor een bedrijf in Mollem zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in verkoop. De klant staat bij jou centraal. Je beheert de stock van producten.
Heb jij een rijbewijs B met ervaring als koerier of chauffeur? Onze klant is een productiebedrijf in Bonheiden en zoekt een nieuwe chauffeur met rijbewijs B om…
Groot-Bijgaarden
Je hebt een rijbewijs B en rijdt graag met een lichte vrachtwagen met laadklep. Voor de leveringen en plaatsingen van promomateriaal en winkelschappen/rayons…
Agilitas
Kontich
Wij zoeken een chauffeur / verkoper wie deur-aan-deur wil verkopen en leveren. Je hebt een rijbewijs B en bent graag op de baan.
Agilitas SINT-NIKLAAS
Saint-Nicolas
Je hebt een rijbewijs B *. Je bent beschikbaar als chauffeur tussen 7:30 en 19:00 waarbij je soms lange middagpauzes hebt (bv: Je woont in de regio van Gent.
Voor onze klant in Boom, zijn we op zoek naar vaste chauffeurs op zon- en feestagen. In deze functie ben je het uithangbord van de onderneming!Je bent in het…
Chauffeur B en C rijbewijs regio MERCHTEM Jouw profiel Rijbewijs B en C Ons aanbod Contacteer ons: www.ventura-belgium.be - jobs@ventura-belgium…
Tom De Wel
Asse
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. Dagelijks van 7u tem 11u productie van broodjes/bestellingen. Serveur en restauration 24 mois.
Onze klant is een wijnhandel regio Aalst. Je zal instaan voor het uitvoeren van de wijnen. Daarnaast spring je ook in in hun horecazaak als kelner.
MAGNUS KWALITEITSWIJNEN
Kontich
Rijbewijs B, klantvriendelijkheid, zelfstandig kunnen werken. Wij zijn op zoek naar koeriers voor de levering van wijnen aan particulieren.