Chauffeur B jobs in Willebroek

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 223 jobs
Agilitas
Kortenberg
We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs B die voor een bedrijf in Kortenberg medicijnen zal leveren bij apothekers in Brussel.
TORDEUR ERIC (Manager)
Puurs
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum. Client se situant à Puurs et à Drogenbos, livraison un peu partout en Belgique avec la camionnette du client.
CMA Medische Analysen
Antwerp (city)
Je bent een vlotte chauffeur met respect voor de verkeerscode. Je verzorgt de ophaling en het transport van stalen bij huisartsen, veeartsen en instellingen.
Agilitas
Kontich
Wij zoeken een chauffeur / verkoper wie deur-aan-deur wil verkopen en leveren. Je hebt een rijbewijs B en bent graag op de baan.
Voor onze klant in Boom, zijn we op zoek naar vaste chauffeurs op zon- en feestagen. In deze functie ben je het uithangbord van de onderneming!Je bent in het…
Agilitas
Mollem
Voor een bedrijf in Mollem zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in verkoop. De klant staat bij jou centraal. Je beheert de stock van producten.
US Embassy to Belgium
Brussels
Chauffeur at the Executive Office of the U.S. A minimum of two years of experience as a chauffeur or as a driver in commerce or public. 38 hours per week, FS:
Heb jij 2 rechterhanden en maak jij bovendien graag een praatje met onze klanten? Is het inbouwen van een vaatwasser voor jou een koud kunstje?
ANTWERP DIESEL PUMPS
Deurne
Voor ons bedrijf gelegen op de Bisschoppenhoflaan te Deurne zijn wij opzoek naar een chauffeur, die tegelijkertijd ook handig is (om kleine klusjes in orde te…
Vers d'anvers groenten-fruit
Antwerp (city)
Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een fulltime chauffeur met B rijbewijs Wat ga je doen?