Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur C jobs in Hasselt

Page 1 of 355 jobs
Je hebt rijbewijs C en Code 95; Als chauffeur van HANOS vervul je een hele belangrijke rol. Je maakt onderdeel uit van de afdeling logistiek.
Agilitas
Hasselt +3 locations
Rijbewijs C en code 95. Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Onze klant is een distributeur van mazout, gas en elektriciteit.
Je bent in het bezit van een rijbewijs C en geldig vakbekwaamheidsattest. Je staat in voor het leveren van brood aan winkels in de regio Limburg/Kempen/Vlaams…
Dhr. Walter Deburchgrave
Hasselt
[C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg. Bouwgroep Van Helmont is op zoek naar een.
Dhr. Bernaerts Mario
Hasselt
Chauffeur de poids lourd 60 mois. Wij zijn een groothandel in metalen en zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in dagpost in het bezit van rijbewijs C of…
Lenaers Express
Genk
Als chauffeur C sta je bij ons in voor het laden, vervoeren en lossen van goederen (voornamelijk) met een vrachtwagen bij klanten uit diverse sectoren.
Team Hasselt
Houthalen-Helchteren
Chauffeur livreur (sur une tournée). Voor een bedrijf Houthalen dat werkzaam is in de nationale distributie zijn we op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.
Flexer
Diepenbeek
Ervaring als chauffeur C kunnen voorleggen. Voor een transportfirma te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor distributieritten.
Als chauffeur C waarderen wij je inzet met een marktconform loon. Rijbewijs C en code 95. Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou!
Regiotalent
Beringen
Je hebt ervaring als chauffeur C - leverancier.Je spreekt vlot Nederlands. Je vertrekt vanuit de vestiging in Hamont en je levert horecaproducten aan…