Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 361 jobs
Agilitas
Beringen +5 locations
Voor een klant in Beringen zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je rijdt voornamelijk rond in regio Beringen. Je laadt 2 keer per dag:
Martine
Beringen
AEV Afsluitingen is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van hekwerk. We zijn opzoek naar een nieuwe medewerker.
Regiotalent
Beringen
Je hebt ervaring als chauffeur C - leverancier.Je spreekt vlot Nederlands. Je vertrekt vanuit de vestiging in Hamont en je levert horecaproducten aan…
Team Hasselt
Houthalen-Helchteren
Chauffeur livreur (sur une tournée). Voor een bedrijf Houthalen dat werkzaam is in de nationale distributie zijn we op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.
Je hebt rijbewijs C en Code 95; Als chauffeur van HANOS vervul je een hele belangrijke rol. Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken…
Een fijne job als chauffeur C binnen een stabiel bedrijf! Wij zoeken voor een groothandel te Beringen een Chauffeur C om het team te versterken.
A.E.V. AFSLUITINGEN
Paal
AEV Afsluitingen is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van hekwerk. We zijn opzoek naar een nieuwe medewerker.
Geen overnachtingen voor onze chauffeur C dus! Misschien wil je graag als chauffeur C werken maar niet voltijds? Wij zoeken een gloednieuwe chauffeur C.
Dhr. LYNEN Frank
Zonhoven
Je werkt in een magazijn bij een drankenshop. Je werkt alleen of in ploegverband. Je gebruikt machines om het laden en lossen te vergemakkelijken.
Voor onze klant zoeken wij een chauffeur C om een kolkenwagen of veegwagen te besturen. Als kolkenwagenchauffeur ben je steeds op de baan met twee.