Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 355 jobs
Team Hasselt
Houthalen-Helchteren
Chauffeur livreur (sur une tournée). Voor een bedrijf Houthalen dat werkzaam is in de nationale distributie zijn we op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.
A.E.V. AFSLUITINGEN
Paal
AEV Afsluitingen is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van hekwerk. We zijn opzoek naar een nieuwe medewerker.
Je hebt rijbewijs C en Code 95; Als chauffeur van HANOS vervul je een hele belangrijke rol. Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken…
Dhr. LYNEN Frank
Zonhoven
Je werkt in een magazijn bij een drankenshop. Je werkt alleen of in ploegverband. Je gebruikt machines om het laden en lossen te vergemakkelijken.
Agilitas
Houthalen +2 locations
Geldig rijbewijs C en code 95. Voor een klant gelegen in Houthalen zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het industrieel reinigen van de vaste…
Een fijne job als chauffeur C binnen een stabiel bedrijf! Wij zoeken voor een groothandel te Beringen een Chauffeur C om het team te versterken.
Regiotalent
Beringen
Je hebt ervaring als chauffeur C - leverancier.Je spreekt vlot Nederlands. Je vertrekt vanuit de vestiging in Hamont en je levert horecaproducten aan…
Je bent in het bezit van een rijbewijs C en geldig vakbekwaamheidsattest. Je staat in voor het leveren van brood aan winkels in de regio Limburg/Kempen/Vlaams…
Lenaers Express
Genk
Als chauffeur C sta je bij ons in voor het laden, vervoeren en lossen van goederen (voornamelijk) met een vrachtwagen bij klanten uit diverse sectoren.
Alexandra Limage
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor onmiddelijke indiensttreding zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C.