Chauffeur Ce Internationaal Transport jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
TRIXXO JOBS LUMMEN
Houthalen
Transport onder geleide temperatuur (ATP). Voor onze klant zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor de vaste ophaalritten van recyclagemateriaal.
Wij zijn op zoek naar internationaal chauffeurs CE voor de Pharma-afdeling van Essers. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf.
Willems Veranda's
Meerhout
Wij zijnop zoek naar een gemotiveerde Chauffeur BE (rijbewijs behaald voor 01/05/2013) of C1E of CE die uitgekeken is op zijn huidige werkomgeving en zin heeft…
Als chauffeur ce zal je: Je dient reeds ervaring te hebben als chauffeur met voorkeur in internationaal transport. Soms ADR transport doen (ADR collis).
De firma stelt ongeveer een 200 chauffeurs tewerk. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE + Vakbekwaamheid (Code 95). Opslag en behandelen van goederen.
Volgende taken zal je uitvoeren als chauffeur CE: Er werken ongeveer 170 chauffeurs. Chauffeur in hart en nieren? Een geldig rijbewijs CE hebt;
Houthalen-Helchteren
Aanbod- verloning volgens barema transport met andere voordelen. Je maakt verplaatsingen, zowel nationaal als internationaal (NL, Dui.,...).
Als je handig en werklustig ingesteld bent, kom je in aanmerking om als chauffeur CE / graafwerker aan de slag te gaan bij onze klant, een internationaal…
Als (klein) internationaal chauffeur CE rij je met trekker-opligger of camion-remorque en je maakt meerdere ritten binnen de Benelux en Frankrijk.
Een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE. Als chauffeur C dien je: In het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs. Ervaring met kooiaap is een pluspunt.