Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur Ce Internationaal jobs in Zolder

Page 1 of 44 jobs
Mevr. Lesley Alberts
Genk
Als Chauffeur CE Internationaal (met als vaste standplaats Genk) maak je meerdaagse ritten naar het buitenland (vnl. Chauffeur de poids lourd 6 mois.
Yildirim Caliskan
Beringen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Aanbrengen en verwijderen van de liners. Laden en lossen onder compressie (druk) en kippen. 1 van de drie kennen.
Lenaers Express
Genk
Als chauffeur CE sta je bij ons in voor het laden, vervoeren en lossen van goederen (voornamelijk) met een trekker-oplegger bij klanten uit diverse sectoren.
Hechtel-Eksel
Als chauffeur rij je rond met bouwmaterialen. Je bent in het bezit van een CE rijbewijs en een digitale bestuurderskaart. Je werkt steeds 's nachts.
Wij zijn op zoek naar internationaal chauffeurs CE voor de Pharma-afdeling van Essers. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf.
Als chauffeur ce zal je: Je dient reeds ervaring te hebben als chauffeur met voorkeur in internationaal transport. Landen waar ze op rijden zijn:
Regiotalent
Lummen
Ben jij een CE chauffeur met ervaring en wil jij zo'n 60u per week werken? Je beschikt over een eerste ervaring als chauffeur CE.Je hebt minimum 2 jaar ervaring…
Mevr. Segers Select
Lummen
Voor onze klant te Lummen zoek ik een ervaren CE chauffeur voor het v ervoeren van aluminium profielen in bakken. Chauffeur de poids lourd 24 mois.
Hechtel-Eksel
Als CE chauffeur rij je rond met bouwmaterialen. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf. We make it transpossible with you!
Als Chauffeur CE Binnenland maak je dagelijks meerdere ritten over heel België. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf.