Chauffeur Ce Internationaal jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 42 jobs
Lenaers Express
Genk
Als chauffeur CE sta je bij ons in voor het laden, vervoeren en lossen van goederen (voornamelijk) met een trekker-oplegger bij klanten uit diverse sectoren.
Yildirim Caliskan
Beringen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Aanbrengen en verwijderen van de liners. Laden en lossen onder compressie (druk) en kippen. 1 van de drie kennen.
Wij zijn op zoek naar internationaal chauffeurs CE voor de Pharma-afdeling van Essers. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf.
Hechtel-Eksel
Als chauffeur rij je rond met bouwmaterialen. Je bent in het bezit van een CE rijbewijs en een digitale bestuurderskaart. Je werkt steeds 's nachts.
Als chauffeur ce zal je: Je dient reeds ervaring te hebben als chauffeur met voorkeur in internationaal transport. Landen waar ze op rijden zijn:
Mevr. Segers Select
Lummen
Voor onze klant te Lummen zoek ik een ervaren CE chauffeur voor het v ervoeren van aluminium profielen in bakken. Chauffeur de poids lourd 24 mois.
Regiotalent
Lummen
Ben jij een CE chauffeur met ervaring en wil jij zo'n 60u per week werken? Je beschikt over een eerste ervaring als chauffeur CE.Je hebt minimum 2 jaar ervaring…
Als Chauffeur CE Binnenland maak je dagelijks meerdere ritten over heel België. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf.
Je bent een polyvalente chauffeur. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE. Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een…
Kartrans
Beringen
Aanbrengen en verwijderen van de liners. Laden en lossen onder compressie (druk) en kippen. Vertrekken van de haven naar de klanten. 1 van de drie kennen.