Chauffeur Ce Kipper jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 44 jobs
Mevr. Stephanie De Keersmaecker
Hasselt
Zoeken we een top chauffeur TO DO - Je vervoert puin, grond, materiaal, .... Je werkt minimum 8u per dag en wordt betaald vanaf… Chauffeur de poids lourd 6 mois.
Onze klant te Houthalen is op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met de kipper, trekker-opligger en/of containers. Je hebt ervaring als chauffeur CE.
Het bedrijf is specialist in o.a. Als chauffeur CE regio Hasselt ben je: Heb je ervaring als kipper of wil je dit graag leren.
Voor een afbraakfirma te Borgloon zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE . Rijbewijs CE & Code 95.
Voor een klant in Zonhoven zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs CE bouw om met de kipper te werken. Je hebt ervaring in chauffeur bouw en hebt min. een…
Onze klant richt zich op grondverzet (kipper) en containerdiensten (afzetcontainer) in de regio Limburg. Als chauffeur ce kipper zal je:
Xtra Interim
Borgloon
Voor een klant die werken uitvoert voor ondermeer Croes,Colas,Deckx, … zoeken we een top chauffeur. Je vervoert puin, grond, materiaal, ….
Je hebt een rijbewijs CE. Je hebt al ervaring als chauffeur CE, indien je ervaring hebt met asfalt / kipper, dan is dat een extra troef.
Voor een firma te Borgloon zoeken we een chauffeur CE/ mechanieker (m/v): Je hebt de nodige ervaring als als chauffeur CE met kipper. Je kan omgaan met stress.
Houthalen-Helchteren
Wij zijn op zoek naar een chauffeur CE kipper voor ritten naar het buitenland. Je spreekt goed Nederlands- je bent in het bezit van een rijbewijs CE, een…