Chauffeur Ce M V jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 157 jobs
Voor onze vestiging in Eksel zijn wij op zoek naar een rolkraan chauffeur. Je bent in het bezit van een CE rijbewijs en een digitale bestuurderskaart.
TRIXXO JOBS HAM
Beringen
Functieomschrijving Voor onze klant regio Beringen zijn wij op zoek naar een leergierige chauffeur CE koeltransport voor onmiddellijke opstart!
Wij zijn op zoek naar internationaal chauffeurs CE voor de Pharma-afdeling van Essers. Je bent meestal een week van huis en in principe ben je ieder weekend…
Claudia Snyders
Zonhoven
Ervaring ials chauffeur C of CE goed fysieke conditie gezien sommige onderdelen zwaar kunnen zijn. Indien je in het bezit bent van het rijbewijs C, krijg je de…
Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar Tankwagenchauffeurs C/CE voor een distributiebedrijf te Limburg.
Je hebt minimum 5 jaar ervaring als chauffeur CE. Voor onze klant te Beringen zijn we op zoek naar een chauffeur CE in de event sector. Ben je graag op de baan?
Hechtel-Eksel
Als chauffeur rij je rond met bouwmaterialen. Je bent in het bezit van een CE rijbewijs en een digitale bestuurderskaart. Je werkt steeds 's nachts.
Hechtel-Eksel
Als CE chauffeur rij je rond met bouwmaterialen. Je bent in het bezit van een CE rijbewijs en een digitale bestuurderskaart. We make it transpossible with you!
Voor een bedrijf regio Beringen zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V): En heb je daarbovenop nog een CE rijbewijs? Heb je een goede mechanische kennis?
TRIXXO JOBS HAM
Tessenderlo
Je beschikt reeds over ervaring als chauffeur *. Je werkt nauw samen met de betonmixer chauffeurs *. Je hebt al een eerste ervaring als chauffeur *.