Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 908 jobs
Agilitas
Bilzen
Gezocht = Chauffeur met rijbewijs D regio Bilzen. Je brengt kinderen van & naar het zwembad tijdens de schooluren. Je bent stipt, zelfstandig en nauwkeurig.
Van luxe hotels en sterrenzaken tot aan lokale cafetaria’s en de kroeg op de hoek. Van het verzendklaar maken van orders tot aan het inplannen van de ritten…
Tijdens rustige periodes word je mede ingeschakeld aan de inpakmachines, waardoor je slechts gedeeltelijk werkt met de heftruck.
247 Chauffeurs Diensten
Beringen +1 location
De overuren die je in de winter maakt kan je in de zomervakantie terugnemen. Je begint de dag rond 6h – 7h en werkt gemiddeld 10 à 12 uur per dag (in de winter…
Je houdt de vrachtwagen netjes. Je hebt elke dag een vaste route in de nacht of ochtend. Je staat in voor het leveren van brood aan winkels in de regio Limburg…
Je beheerst de Nederlandse taal goed. Het laden en lossen van de paletten gebeurt grotendeels met de transpallet, af en toe is er ook manueel handwerk gevraagd.
Je zorgt voor de inslag & opslag en het verplaatsen van de pallets met producten in de stellingen. Recente werkervaring op de reachtruck / heftruck.
Agilitas Geel
Bilzen
De klant naar zijn bestemming brengen en daar afzetten. Voor regio Geel zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs D . Een mooie job in je eigen regio *.
Ben jij de held van de weg die we zoeken? Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg! Dan zijn we op zoek naar jou!
Voor een bedrijf in de voedingshandel zoeken wij een chauffeur C! Je hebt ervaring als chauffeur C. Werken tegen de tijd is voor jou geen probleem.