Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 209 jobs
Kluisbergen
Je staat in voor de aan- en afvoer van remorques naar de juiste zones. Je werkt hel nauw samen met de afdeling verlading en productie.
In onze grootkeuken bereiden we dagelijks ±350 warme maaltijden waarvan ±95 dieetmaaltijden. Daarnaast voorzien we de leefgroepen dagelijks van verse producten …
Neem dan zeker onze vacature van chauffeur C door. Wil je geen internationaal transport meer doen, op zoek naar een job voor intern transport?
Mainfreight
Ghent
Je bent de spilfiguur tussen klanten en onze eigen chauffeurs. De kans om jezelf te ontwikkelen én, als dat je ambitie is, intern door te groeien.
Verzorgen van intern transport tussen de verschillende filialen. Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Leveren van goederen bij de klanten.
Medina
East Flanders
Je doet de communicatie met de zorgverlener en handelt intern correct af. Je beheert het magazijn zodat zowel intern als extern een vlotte service kan verleend…
Skylux
Stasegem
Je informeert de klant over de geleverde producten en noteert eventuele opmerking, die je intern onmiddellijk communiceert. Je bent gemotiveerd en flexibel.
Mevr. Nina De Meester
Deinze
Je hebt bij voorkeur ervaring als chauffeur. Picken en klaarzetten van uitgaande verzendingen zowel voor intern- als extern transport. 3,5t en max. 8 plaatsen.
VANKELEGOM
Ruisbroek
Wij staan open voor mensen met een rijbewijs B die we intern zullen opleiden, maar geven voorrang aan kandidaten die al beschikken over een rijbewijs C.
Begeleiding van de chauffeurs aan het loket om ze wegwijs te maken binnen deze organisatie (en magazijn). Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels, andere…