Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur Internationaal jobs in Zolder

Page 1 of 72 jobs
TRIXXO JOBS HAM
Paal
Als er geen beurzen zijn, werk je als chauffeur of in het magazijn. Wij zoeken een medewerker om standen op te bouwen op beurzen ( van ramen en deuren) :
ALPHACAB
Hasselt
Als professionele chauffeur sta je in voor het vervoer van zowel particulieren als medewerkers, gasten en directieleden van onze professionele klanten.
Wij zijn op zoek naar internationaal chauffeurs CE voor de Pharma-afdeling van Essers. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf.
Hechtel-Eksel
Als chauffeur rij je rond met bouwmaterialen. Voor onze vestiging in Eksel, zoeken wij een Chaufeur CE die met uitzonderlijk vervoer wil rijden.
Yildirim Caliskan
Beringen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Aanbrengen en verwijderen van de liners. Laden en lossen onder compressie (druk) en kippen. 1 van de drie kennen.
Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten. Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een…
Je dient reeds ervaring te hebben als chauffeur met voorkeur in internationaal transport. Als chauffeur ce zal je: Landen waar ze op rijden zijn:
Lenaers Express
Genk
Lenaers Express specialiseert zich in nationaal en internationaal expressvervoer. Als chauffeur C sta je bij ons in voor het laden, vervoeren en lossen van…
Mevr. Segers Select
Lummen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Voor onze klant te Lummen zoek ik een ervaren CE chauffeur voor het v ervoeren van aluminium profielen in bakken.
Dan word jij wellicht de nieuwe chauffeur van onze klant, een professioneel bedrijf met een erg aangename werksfeer. Je laadt en lost zelfstandig.