Chauffeur Livreur jobs in Oudenaarde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 23 jobs
Transport Vandendriessche
Waregem
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois Organisation du transport de fret Vous justifiez absolument d'une première expérience de 6 mois minimum.
En tant que livreur Solucious, vous êtes plus qu’un chauffeur de camion. Vous êtes avant tout un livreur. Votre job de livreur est passionnant, mais il demande…
Lien Elet
Wortegem-Petegem
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je staat in voor de leveringen van vleeswaren (gekoeld transport), dit enkel in het binnenland.
Hasan Fistik
Deinze
Chauffeur livreur (sur une tournée). Wij zijn op zoek naar een chauffeur voor distributie met een trekker-oplegger. Soms zal je ook laden en lossen.
Birgit Desmet
Harelbeke
Chauffeur livreur (sur une tournée) 60 mois. Als chauffeur CE sta je in voor de leveringen van klanten in de BeNeLux (mogelijk ook Noord-Frankrijk en Rührgebied…
Ziliha Kahya
Ghent
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je staat in voor het vervoer van stukgoederen. Je vertrekt van aan het depot maar doet de verdeling in regio groot…
Mevr. Vandendriessche
Zwevegem
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je hebt ervaring als chauffeur CE. Voor ons transportbedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde…
Rifki Sögüt
Ghent
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je staat in voor het vervoer van goederen naar vaste klanten van onze firma en dit over gans België.
Lavaert Bieke
Avelgem
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Voor onmiddellijke indiensttreding zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C.
Mevr. Vanessa De Rore
Wortegem-Petegem
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je staat in voor de leveringen van vleeswaren (gekoeld transport), dit enkel in het binnenland.