Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur Permis B jobs in Aalbeke

Page 1 of 27 jobs
Hamnou, Joffrey
Tournai
Votre journée débute en prenant en charge le véhicule utilitaire type Kangoo. Vous contrôlez votre marchandise, vous effectuez ensuite les livraisons aux…
Le Conseil Consultatif de l'Intégration des Personnes Handicapées (CCIPH) a pour but de soutenir et faciliter la tâche des associations de l'entité…
DECOCK HR
Comines-Warneton
Chauffeur livreur (sur une tournée). Op regelmatige basis komen er goederen van ons toe op de luchthavens van Luik en Brussel. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Leen Merchiers of Annelies Desmet
Kluisbergen
Voor Cool Delivery te Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B, die maaltijdboxen met verse ingrediënten leveren aan huis.
Winne Yvan
Kortrijk
ONgeveer de helft van uw opdracht wordt besteed aan het poetsen van lokalen en de ander helft van de opdracht bestaat in het ophalen en terugvoeren van kinderen…
Emeline Bosch
Mouscron
Avoir le permis CASES 1-3-5 est un plus. Faire les communications avec les sociétés de transport et les chauffeurs,. Gérer une équipe de +- 4 personnes,.
Ann Vandenbroucke
Ypres
Wij zoeken een medewerker voor het onderhoud en herstellingen van onze landbouwmachines. U staat ook in voor het groenbeheer zoals het maaien van wegbermen en…
Sven Isenbaert
Wevelgem
Chauffeur livreur (sur une tournée). Zoek jij een werkgever die Respect en veiligheid hoog in het vaandel draagt? Je dient zelf te laden en te lossen.
JL INTERNATIONAL
Tournai
Permis B + posséder plusieurs années d'expérience dans la conduite automobile. Voici le lien relatif à la sélection médicale des chauffeurs de taxi, notamment :
Dhr. Patrick De Meulenaere
Roeselare
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je beschikt over een rijbewijs B en kunt vlot met een bestelwagen rijden. 3,5t en max. 8 plaatsen.