Chauffeur Permis B jobs in Antwerp (city)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12 jobs
TORDEUR ERIC (Manager)
Puurs
Client se situant à Puurs et à Drogenbos, livraison un peu partout en Belgique avec la camionnette du client. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum.
Mevr. Ellen D'haeze
Saint-Nicolas
Word chauffeur bij De Lijn. Wij leiden jou immers op tot chauffeur in onze rijschool. Een job als chauffeur betekent zoveel meer dan enkel met de bus/tram…
Dhr. FIERENS Hein
Hamme
De routes van de chauffeurs organiseren en plannen. De dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken. Het dossier voor het wegvervoer samenstellen en de…
Mevr. Aurélie Hendrickx
Kruibeke
De betrokken diensten waarschuwenAls chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf. We zijn niet enkel op zoek naar een nauwkeurige en voorzichtige…
Fikri Ben Omar
Saint-Nicolas
Chauffeur livreur (sur une tournée). Indien je in het bezit bent van een rijbewijs B en interesse hebt om jouw rijbewijs C te behalen, dan ben je ook meer dan…
Ramazan Kose
Hamme
Je levert pizza's af bij onze klanten en rekent af. Niveau non précisé Domaine non précisé. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <.
Mevr. Valerie Havermans
Beveren
Rijbewijs B en eigen wagen. Eerste-lijn contact voor de chauffeurs als onze klanten. Toekennen van de opdrachten aan de chauffeurs. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Pieter Heyndrickx
Beveren
 Je bent gebeten door transport en hebt ervaring als chauffeur C, CE, B of BE. Chauffeur de poids lourd 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Bram Deceukelier
Sint-Gillis-Waas
U beschikt over een rijbewijs B om bij ziekte of verlof van de chauffeur zelf met de camionette naar de werf te rijden. Zie filmpje via deze link:
MKZ-Transport
Boom
€1.500 - €2.000 per maand
Recherchedes chauffeur livreur Permis B à temps plein. Entreprise en région de Boom a proximité de la A12,. Vous avez le sens de l’organisation.
Easily apply