Chauffeur Permis B jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
Dhr. Tanghe Wim
Blankenberge
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Talentenmarkt
Bruges
Als chauffeur vervoer je met een busje de havenarbeiders van terminal naar schip, van schip naar terminal en op de terminal zelf; 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Opstaele Franky
Bredene
[B+E] Permis B avec remorque de plus de 750 kg (MMA de l'ensemble >3,5 tonnes) Auto's < 3,5t en max. 8 plaatsen met aanhangwagen htm > 750 kg.
Dhr. Caio vlerick
Bruges
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. FULLTIME PRODUCTIE MEDEWERKER + CHAUFFEUR M/V Job inhoud: Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde,…
Mevr. Debacker Evelien
Damme
Je krijgt de kans om een 4-daagse opleiding te volgen bij het bedrijf onder begeleiding van een ervaren chauffeur. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Clevers Nancy
Bruges
Niveau non précisé Domaine non précisé. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen.
xavier dhaene
Ostend
Een factuur afleverenbereid om te werken in het weekend en op feestdagen blanco goed gedrag en zeden rijbewijs b wonen in/omgeving Oostende slagen voor taxi…
Mevr. Geldhof Annelies
Bruges
Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Als full-service provider staat Middlegate Europe in voor zowel transport en distributie als voor groepage, opslag…
CC Talent
Bruges
Word chauffeur bij De Lijn. Wij leiden jou immers op tot chauffeur in onze rijschool. Een job als chauffeur betekent zoveel meer dan enkel met de bus/tram…
Mevr. Ouadi Imen
Ostend
Veilig assertief en vlot kunnen rijden. 18u30 tot 6u30 Bij voorkeur ben je woonachtig in Oostende ( straal van 15 km). Niveau non précisé Domaine non précisé.