Chauffeur Permis B jobs in Lievegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 18 jobs
Ziliha Kahya
Ghent
Je staat in voor het vervoer van stukgoederen. Je vertrekt van aan het depot maar doet de verdeling in regio groot Gent. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Ann Eschler
Ghent
Ervaring als Terberg chauffeur is een pluspunt. Je staat in voor het vervoer van schroot op het terrein van ArcelorMittal. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Vlamynck
Deinze
Wij zoeken een vriendelijk gedreven chauffeur, verantwoordelijk, hulpvaardig, stiptheid zijn eigen aan je karakter. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf!
Mevr. Nina De Meester
Deinze
Je hebt bij voorkeur ervaring als chauffeur. Je verzorgt het t ransport, het laden en lossen van materialen bij onze klanten. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Kim Arys
Ghent
Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Ook als er zich een probleem voordoet.
Dhr. David Billiet
Ghent
We zoeken een Gemotiveerde correcte en vriendelijke en gedienstige chauffeur met verantwoordelijksheids gevoel en die probleem oplossend kan denken en…
Mevr. Chris Van Poecke - Inge De Loor
Laarne
Wij zijn een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Danny Tollenaere
Ghent
Daarna krijgt hij, als begeleider, een langere opleiding op de baan zodat hij later, als chauffeur, op een correcte wijze meubelen kan leveren en monteren.
Dhr. Bram Deceukelier
Ghent
U beschikt over een rijbewijs B om bij ziekte of verlof van de chauffeur zelf met de camionette naar de werf te rijden. De camionette vertrekt vanuit Gent.
Dany Neyt
Ghent
Ervaring als chauffeur hydraulische kraan en/of wiellader is een pluspunt. Je staat in voor de aan- en afvoer van schroot en slakken op het terrein van…