Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur Permis B jobs in Maldegem

Page 1 of 10 jobs
Dhr. Steve De Kousemaeker
Eeklo
In bezit zijn van rijbewijs B, met meerjarige rijervaring. Vervoer per ambulance, rolstoel- en/of zittend vervoer. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Tanghe Wim
Blankenberge
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Talentenmarkt
Bruges
Als chauffeur vervoer je met een busje de havenarbeiders van terminal naar schip, van schip naar terminal en op de terminal zelf; 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Caio vlerick
Bruges
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. FULLTIME PRODUCTIE MEDEWERKER + CHAUFFEUR M/V Job inhoud: Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde,…
Mevr. Debacker Evelien
Damme
Je krijgt de kans om een 4-daagse opleiding te volgen bij het bedrijf onder begeleiding van een ervaren chauffeur. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Julie De Baerdemaeker
Bruges
Chauffeur livreur (sur une tournée). Je maakt deel uit van een team chauffeurs die: [B+E] Permis B avec remorque de plus de 750 kg (MMA de l'ensemble >3,5…
Mevr. Clevers Nancy
Bruges
Niveau non précisé Domaine non précisé. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Geldhof Annelies
Bruges
Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Als full-service provider staat Middlegate Europe in voor zowel transport en distributie als voor groepage, opslag…
CC Talent
Bruges
Word chauffeur bij De Lijn. Wij leiden jou immers op tot chauffeur in onze rijschool. Een job als chauffeur betekent zoveel meer dan enkel met de bus/tram…
Dhr. Bram Deceukelier
Evergem
U beschikt over een rijbewijs B om bij ziekte of verlof van de chauffeur zelf met de camionette naar de werf te rijden. Zie filmpje via deze link:
» Post your CV - It only takes a few seconds