Chauffeur Permis B jobs in Nieuwrode

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 13 jobs
Dhr. Thomas Goos
Leuven
Als chauffeur/Begeleider(ster), sta je in voor het dagelijks vervoer van onze klanten op een veilige, comfortabele manier. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. PHILIPPE DECHAMPS
Bierbeek
Taxichauffeur / nacht Je bent langer dan 5 jaar in het bezit van een rijbewijs B- Je kan een blanco bewijs voorleggen van goed gedrag en zeden.- Je bent in het…
Dhr. Liekens Matthias
Leuven
Chauffeur de taxi 24 mois. Wij zoeken chauffeurs die 's ochtends 3 uur en 's namiddags 3 uur kunnen inspringen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Nadia De Biasi
Kortenberg
We zijn op zoek naar chauffeurs die ons team komen versterken op zaterdag. Je vervoert reizigers veilig en stipt naar hun bestemming. 3,5t en max. 8 plaatsen.
CC Talent
Leuven
Word chauffeur bij De Lijn. Wij leiden jou immers op tot chauffeur in onze rijschool. Een job als chauffeur betekent zoveel meer dan enkel met de bus/tram…
Dhr. Coppens Tim
Boutersem
Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeurs die over een rijbewijs C beschikken of willen behalen.
Mevr. Jolien De Coster
Rotselaar
Chauffeur livreur (sur une tournée). Via de VDAB krijg jij gedurende 13 weken een volwaardige opleiding tot Chauffeur C. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Coppens Tim
Boutersem
De chauffeurs voeren de verhuis ook mee uit dus er is veel afwisseling. Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur…
Mevr. Salina Stubbe
Haacht
Jaarlijks vervoeren 3000 chauffeurs van Keolis: Je hebt een rijbewijs B (auto). Je ontdekt hier de vlog van onze chauffeur Michael die vertelt over zijn job.
Dhr. Bram Deceukelier
Aarschot
U beschikt over een rijbewijs B om bij ziekte of verlof van de chauffeur zelf met de camionette naar de werf te rijden. Zie filmpje via deze link: