Chauffeur Permis C jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 37 jobs
Team Hasselt
Houthalen-Helchteren
Chauffeur livreur (sur une tournée). Voor een bedrijf Houthalen dat werkzaam is in de nationale distributie zijn we op zoek naar gemotiveerde chauffeurs.
Dhr. Bernaerts Mario
Hasselt
Chauffeur de poids lourd 60 mois. Wij zijn een groothandel in metalen en zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in dagpost in het bezit van rijbewijs C of…
Dhr. Walter Deburchgrave
Hasselt
[C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg. Bouwgroep Van Helmont is op zoek naar een.
Karen Valkeneers & Katrien Reyskens
Beringen
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor een zeer mooie zaak in Beringen zijn we op zoek naar een Chauffeur C. Het betreft een vacature met zeer mooie daguren!
Alexandra Limage
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor onmiddelijke indiensttreding zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C.
Martine
Beringen
[B+E] Permis B avec remorque de plus de 750 kg (MMA de l'ensemble >3,5 tonnes) Auto's < 3,5t en max. 8 plaatsen met aanhangwagen htm > 750 kg.
Sven Isenbaert
Opglabbeek
Chauffeur livreur (sur une tournée). Zoek jij een werkgever die Respect en veiligheid hoog in het vaandel draagt? Je dient zelf te laden en te lossen.
Yildirim Caliskan
Beringen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. [C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg. 1 van de drie kennen.
Mevr. Neskens Nathalie
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. [C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg. Ervaring hiermee is een must.
Mevr. Marijke Vandenberk
Overpelt
Chauffeur livreur (sur une tournée). [C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg.