Chauffeur Poids Lourd C jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 28 jobs
Alexandra Limage
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor onmiddelijke indiensttreding zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C.
Dhr. Bernaerts Mario
Hasselt
Chauffeur de poids lourd 60 mois. Wij zijn een groothandel in metalen en zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in dagpost in het bezit van rijbewijs C of…
Karen Valkeneers & Katrien Reyskens
Beringen
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor een zeer mooie zaak in Beringen zijn we op zoek naar een Chauffeur C. Het betreft een vacature met zeer mooie daguren!
Sara Gielen
Ham
Chauffeur de poids lourd 24 mois. OPUS ZOEKT EEN CHAUFFEUR CE OF C VOOR HET BESTUREN VAN EEN BETONMIXER U kan volgende taken uitvoeren in deze nieuwe job:
Mevr. Neskens Nathalie
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor een gerenommeerde klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een chauffeur die in het bezit is van een geldig…
Mevr. Lesley Alberts
Genk
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Als Chauffeur CE Internationaal (met als vaste standplaats Genk) maak je meerdaagse ritten naar het buitenland (vnl.
Yildirim Caliskan
Beringen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. [C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg. 1 van de drie kennen.
Mevr. Bartier Katrien
Ham
Chauffeur de poids lourd 6 mois. [C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg.
Mevr. Joke Vanrijkel
Ham
Rijbewijs C, ADR en Code 95. Laden van wagen met brandstof. Leveren van brandstoffen bij particulieren en KMO’s in regio Antwerpen en Limburg.
Dhr. Wim Daniëls
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 24 mois. [C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg.