Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur Poids Lourd jobs in Zolder

Page 1 of 29 jobs
Alexandra Limage
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor onmiddelijke indiensttreding zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C.
Mevr. Lesley Alberts
Genk
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Als Chauffeur CE Internationaal (met als vaste standplaats Genk) maak je meerdaagse ritten naar het buitenland (vnl.
Dhr. Bernaerts Mario
Hasselt
Chauffeur de poids lourd 60 mois. Wij zijn een groothandel in metalen en zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in dagpost in het bezit van rijbewijs C of…
Yildirim Caliskan
Beringen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Aanbrengen en verwijderen van de liners. Laden en lossen onder compressie (druk) en kippen. 1 van de drie kennen.
Mevr. Bartier Katrien
Ham
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Getax is als groeiend transport en logistiek bedrijf op zoek naar een extra chauffeur CE voor dagritten in België Soms moet je…
Mevr. Joke Vanrijkel
Ham
Laden van wagen met brandstof. Leveren van brandstoffen bij particulieren en KMO’s in regio Antwerpen en Limburg. Rijbewijs C, ADR en Code 95.
Karen Valkeneers & Katrien Reyskens
Beringen
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor een zeer mooie zaak in Beringen zijn we op zoek naar een Chauffeur C. Het betreft een vacature met zeer mooie daguren!
Dhr. Wim Daniëls
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Je zal instaan voor het laden en lossen van stukgoed bij klanten met een kooiaap op een veilige en verantwoorde manier.
Mevr. Vermeulen Liselotte
Ham
Chauffeur de poids lourd 24 mois. CHAUFFEUR CE die vast op zaterdag en/of zondag wil rijden. Snel Logistic Solutions is op zoek naar nieuwe chauffeurs!
Mevr. Goedele Vinken
Hasselt
Mécanicien poids lourds 24 mois. In geval van pannes ben jij het aanspreekpunt van de chauffeur. Als storings- en installatietechnieker sta jij, samen met je…