Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur Poids Lourd jobs in Zolder

Page 1 of 28 jobs
Mevr. Bartier Katrien
Ham
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Getax is als groeiend transport en logistiek bedrijf op zoek naar een extra chauffeur CE voor dagritten in België Soms moet je…
Yildirim Caliskan
Beringen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Aanbrengen en verwijderen van de liners. Laden en lossen onder compressie (druk) en kippen. 1 van de drie kennen.
Alexandra Limage
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor onmiddelijke indiensttreding zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C.
Mevr. Stephanie De Keersmaecker
Heusden-Zolder
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Xtra heeft momenteel werk voor een chauffeur CE TO DO : Tewerkstelling in 6-dagen week, waarbij er wekelijks dus ook op…
Dhr. Bernaerts Mario
Hasselt
Chauffeur de poids lourd 60 mois. Wij zijn een groothandel in metalen en zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in dagpost in het bezit van rijbewijs C of…
Karen Valkeneers & Katrien Reyskens
Beringen
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Voor een zeer mooie zaak in Beringen zijn we op zoek naar een Chauffeur C. Het betreft een vacature met zeer mooie daguren!
Dhr. Wim Daniëls
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Je zal instaan voor het laden en lossen van stukgoed bij klanten met een kooiaap op een veilige en verantwoorde manier.
Sara Gielen
Hasselt
Chauffeur de poids lourd 24 mois. OPUS ZOEKT EEN CHAUFFEUR CE VOOR TANKTRANSPORT U kan volgende taken uitvoeren in deze nieuwe job:
Mevr. Segers Select
Lummen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Voor onze klant te Lummen zoek ik een ervaren CE chauffeur voor het v ervoeren van aluminium profielen in bakken.
Mevr. Stephanie De Keersmaecker
Hasselt
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Zoeken we een top chauffeur TO DO - Je vervoert puin, grond, materiaal, .... Je werkt minimum 8u per dag en wordt betaald vanaf…