Chauffeur Poids Lourds jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
Mevr. Jeunen Karen
Genk
Chauffeur de poids lourd 6 mois. … Om deze te optimaliseren hebben we gemotiveerde chauffeurs BE nodig. … BRL is een transportfirma die garant staat voor kwaliteit.
Mevr. Stephanie De Keersmaecker
Heusden-Zolder
Chauffeur de poids lourd 6 mois. … Xtra heeft momenteel werk voor een chauffeur CE TO DO : Tewerkstelling in 6-dagen week, waarbij er wekelijks dus ook op…
Mevr. Devivier Erika
Wellen
Chauffeur de poids lourd 6 mois. … Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs C voor nationaal transport.
Alexandra Limage
Houthalen-Helchteren
Chauffeur de poids lourd 6 mois. … Voor onmiddelijke indiensttreding zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C.
Heidi Corthouts
Lummen
Chauffeur de poids lourd 6 mois. … Omwille van onze groei zijn we op zoek naar een chauffeur om te rijden met een vrachtwagen met kraan.
Sven Isenbaert
Lommel
Chauffeur de poids lourd 6 mois. … Ben jij iemand die graag een nachtje uitblijft en ervaring heeft met security goederen? … U bent bereid om veel uren te maken.
Mevr. Segers Select
Lummen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. … Voor onze klant te Lummen zoek ik een ervaren CE chauffeur voor het v ervoeren van aluminium profielen in bakken.
Marlies Briers
Halen
Chauffeur de poids lourd 6 mois. … Als chauffeur CE heb je bij Mobix Stevens een uitgebreid takenpakket : Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van onze…
Annemie Beaufays
Kortenaken
Voor ons bedrijf in Kortenaken zijn wij dringend op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je rijdt naar werven over heel België voor het leveren van klinkers en…
Mevr. Stephanie De Keersmaecker
Hasselt
Chauffeur de poids lourd 6 mois. … Zoeken we een top chauffeur TO DO - Je vervoert puin, grond, materiaal, .... Je werkt minimum 8u per dag en wordt betaald vanaf…