Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 723 jobs
Decock Plants
Comines
Correct en voorzichtig rijgedrag + rijbewijs B. Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het ophalen van onze stekken op de luchthavens van Brussel en/of Luik…
Ziliha Kahya
Ghent
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je staat in voor het vervoer van stukgoederen. Je vertrekt van aan het depot maar doet de verdeling in regio groot…
DECOCK HR
Comines-Warneton
Chauffeur livreur (sur une tournée). Op regelmatige basis komen er goederen van ons toe op de luchthavens van Luik en Brussel. 3,5t en max. 8 plaatsen.
ASX-IBECO
Antwerp (city)
We groeien snel en zijn steeds op zoek naar getalenteerde teamleden in onze afdelingen te Antwerpen en Temse. U bent jong, dynamisch en communicatief.
Agilitas
Mollem
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Ben je een geboren verkoper en vertoef je bovendien graag op de baan? Dan is dit iets voor jou!
Ann Eschler
Ghent
Ervaring als Terberg chauffeur is een pluspunt. Je staat in voor het vervoer van schroot op het terrein van ArcelorMittal. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Je beschikt over rijbewijs B en je hebt ervaring in het rijden met een bus (<3,5 ton). In onze grootkeuken bereiden we dagelijks ±350 warme maaltijden waarvan …
TRANSIT SERVICE
Stabroek
Vervoeren van personen in de haven. In het bezit zijn van een rijbewijs B Via radio communiceren Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Regels en…
Agilitas
Heusden
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs b. Ben je langer dan twee jaar in het bezit van een rijbewijs B? Ben jij ouder dan 21?
Flemish Region
Word chauffeur bij De Lijn. Ben je in het bezit van een rijbewijs D? Je hebt bovendien al minimum 2 jaar een rijbewijs B. Ontmoet elke dag nieuwe mensen.