Chauffeur Rijbewijs B jobs in Anderlecht

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 85 jobs
Agilitas
Kortenberg
We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs B die voor een bedrijf in Kortenberg medicijnen zal leveren bij apothekers in Brussel.
LMO Medische analysen
Brussels
Je beschikt over een rijbewijs B. Je bent een vlotte chauffeur met respect voor de verkeerscode en de wagenpolicy. Je bent woonachtig in de regio.
ETABLISSEMENTS G.H.L.
Brussels
U bent in het bezit van een rijbewijs B. Auto's verplaatsen in een parking en op een bepaalde plaats parkeren. De auto's van een vrachtwagen afhalen.
Agilitas
Ternat
Voor een specialist in kantoorbenodigdheden en kantoormeubelen, zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in de montage van meubels.
Agilitas
Mollem
Voor een bedrijf in Mollem zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in verkoop. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
Xtra Interim
Brussels
Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Voor onze klant een groothandel in fruit en groenten gelegen op de versmarkt Mabru te Brussel zijn wij op zoek naar…
Voor JUMP zijn wij op zoek naar enthousiaste chauffeurs B. Je hebt een geldig rijbewijs, en een blanco rij-strafblad. Goede kennis van het Engels en Frans.
LABO VOOR MEDISCHE ONTLEDINGEN
Brussels
Je beschikt over een rijbewijs B *. Je bent een vlotte chauffeur met respect voor de verkeerscode en de wagenpolicy *. Je bent woonachtig in de regio *.
Agilitas
Kortenberg
Je hebt minstens 2 jaar je rijbewijs B. Wij zijn nog op zoek naar enkele studenten chauffeur B! Je bent een goede en hoffelijke chauffeur en niet bang om rond…
Woon- en Zorgcentrum Denderrust
Herdersem
Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kent de omgeving. Begeleiden van bewoners/gebruikers bij het transport; Zorgen voor een goede staat en netheid.