Chauffeur Rijbewijs B jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 103 jobs
TAXI DEWAELE
Ostend
Regio Oostende De dienstwagen blijft bij de chauffeur thuis. Je pikt de klanten op en vervoert ze naar hun bestemming. Je werkt zowel regionaal als nationaal.
Dhr. Opstaele Franky
Bredene
Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controlerenJe bent in het bezit van een rijbewijs B. [B+E] Permis B avec remorque de plus de 750 kg (MMA…
Je bent in het bezit van rijbewijs B; De functie van een Biobox Chauffeur is zeer divers. De afdeling Biobox is verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden,…
Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B. Voor onze klant uit Oostende zijn we op zoek naar een chauffeur B. Je bent bereid vroeg te beginnen.
Dhr. Tanghe Wim
Blankenberge
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
ORANJE
Bruges +1 location
Je beschikt over een rijbewijs B. Je bent in de eerste plaats chauffeur. Samen met het team van chauffeurs en je collega’s van de dagbesteding ben je…
Dhr. Caio vlerick
Bruges
In het bezit van een geldig rijbewijs B. Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. FULLTIME PRODUCTIE MEDEWERKER + CHAUFFEUR M/V Job inhoud:
U bent in het bezit van een geldig rijbewijs B- U leest en begrijpt de Nederlandse taal vlot!- U hebt het nodige inzicht in leverbonnen. Wat wij van jou vragen:
Regiotalent
Gistel
Je hebt een geldig rijbewijs B. Voor een bedrijf regio Gistel zijn wij op zoek naar een koerier met rijbewijs B. Je hebt ervaring in rijden met de wagen.
In het bezit van een rijbewijs B (bij voorkeur 2 jaar!). Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je controleert of er nog diesel/benzine voldoende is.